Nieuw verhuurchalet type A

Chalet type A koekoek

Recentelijk is er een luxe verhuurchalet geplaatst. Het chalet biedt plaats aan
max. 5 á 6 personen.
De indeling: woonkamer met open keuken en eethoek. Er zijn 2 slaapkamers
en een badkamer met douche en toilet.
Dit gloednieuwe chalet is te reserveren vanaf half Mei 2020 (afhankelijk van de
corona maatregelen vanuit de Zeeuwse overheid)
Wilt u deze reserveren voor een (mid)week / weekend of langer.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

keuken
woonkamer

Corona maatregelen update

Vanaf vrijdag 29 mei 2020 mag iedereen weer gebruik maken van zijn chalet. Ook zijn bezoekers weer toegestaan mits het vooraf gemeld wordt Dit geldt ook voor de eigenaren van een toercaravan welke een (voor)seizoenplaats bij ons hebben gereserveerd.Let op!· Verhuur van uw eigen chalet/caravan is binnen de geldende regels toegestaan.· Het is nog steeds geen vakantietijd, maar crisistijd. Leef de regels vanuit de overheid na.

· Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar!

Verhuur van recreatieobjecten en kampeerplaatsen is toegestaan voor de recreatieondernemers en mogen vanaf Juni 100% van het maximaal aantal slaapplaatsen verhuren.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Veiligheidsregio Zeeland www.zeelandveilig.nl

Speeltuin vernieuwd

Onze speeltuin heeft de jaarlijkse opfrisbeurt weer gehad.
Er zijn nieuwe houtsnippers aangebracht en de entree is vernieuwd door een heus “paalhoofd”.
Kom jij binnenkort spelen?

lekker uitwaaien

Kom lekker uitwaaien aan het strand van Westenschouwen en geniet daarna van de warmte tijdens uw verblijf  in één van onze chalets of vakantiewoningen.

Plaatsing chalet

Recentelijk is er een vaste staanplaats voor een nieuw chalet vrijgekomen.  Er is een splinternieuw Sunhome chalet van onze chalet-bouwer in Ameide geplaatst. Wij wensen de kopers enorm  veel mooie zonnige vakantiedagen toe bij ons! Heeft u ook interesse in een beschikbare plaats voor een splinternieuw Sunhome chalet? Neem dan contact op om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Chalet renovatie 2013 (inmiddels vervangen)

Met trots presenteren wij u: Chalet type C de Koekoek!

Ons chalet de Koekoek was toe aan een opknapbeurt. Het interieur is vernieuwd. De vloer, wandplaten en gordijnen zijn vervangen en er is het nodige schilderwerk verricht. Tevens is de muur tussen de twee kleine slaapkamertjes weggehaald, waardoor één ruimere slaapkamer ontstaan is. De ouderlijke slaapkamer is voorzien van nieuwe schuifdeuren. Er is een nieuwe flatscreen televisie en een volledig nieuw inventaris geplaatst.  Om de sfeer en warmte van een authentiek chalet te behouden hebben wij een sfeervolle haard geplaatst waardoor klassiek en modern perfect gecombineerd zijn. Wij wensen u een comfortabel verblijf in ons gerenoveerde chalet de Koekoek!