Zeelandpas update

De Zeelandpas gezinspas, zoals wij die al jaren kennen heeft opgehouden te bestaan. Wij stellen u hiervan bij deze op de hoogte zodat u hier rekening mee kunt houden, zowel voor uzelf en uw familie alsmede voor uw eventuele huurders. Inmiddels zijn er een aantal zaken zodanig gewijzigd dat wij besloten hebben de passen toch voor u in te gaan kopen. Deze zijn verkrijgbaar in de receptie (tot 2 jaar gratis verkrijgbaar). De pas biedt nog steeds de vele kortingen op attracties, musea, restaurants en vele andere uitjes, zoals u dat gewend bent. Daarnaast kunt u gebruik maken van de sightseeing bus Lijn 830 die u in 2,5 uur tijd ons hele eiland laat zien. Voor data, vertrek- en aankomsttijden en overige informatie kunt u kijken op www.zeelandpas.nl De pas geeft ook korting op taxivervoer.

lekker uitwaaien

Kom lekker uitwaaien aan het strand van Westenschouwen en geniet daarna van de warmte tijdens uw verblijf  in één van onze chalets of vakantiewoningen.

Plaatsing chalet

Recentelijk is er een vaste staanplaats voor een nieuw chalet vrijgekomen.  Er is een splinternieuw Sunhome chalet van onze chalet-bouwer in Ameide geplaatst. Wij wensen de kopers enorm  veel mooie zonnige vakantiedagen toe bij ons! Heeft u ook interesse in een beschikbare plaats voor een splinternieuw Sunhome chalet? Neem dan contact op om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Chalet renovatie

Met trots presenteren wij u: Chalet type C de Koekoek!

Ons chalet de Koekoek was toe aan een opknapbeurt. Het interieur is vernieuwd. De vloer, wandplaten en gordijnen zijn vervangen en er is het nodige schilderwerk verricht. Tevens is de muur tussen de twee kleine slaapkamertjes weggehaald, waardoor één ruimere slaapkamer ontstaan is. De ouderlijke slaapkamer is voorzien van nieuwe schuifdeuren. Er is een nieuwe flatscreen televisie en een volledig nieuw inventaris geplaatst.  Om de sfeer en warmte van een authentiek chalet te behouden hebben wij een sfeervolle haard geplaatst waardoor klassiek en modern perfect gecombineerd zijn. Wij wensen u een comfortabel verblijf in ons gerenoveerde chalet de Koekoek!

Nieuw zand

Ondanks dat het strand op loopafstand ligt, willen wij uw kinderen op Camping & Chaletpark de Meypacht, de mogelijkheid bieden om naar hartenlust  met zand te spelen in de speeltuin. Deze week wordt de zandbak gevuld met nieuw speelzand.

Vernieuwing privé sanitair

Deze winter hebben wij weer drie kampeerplaatsen van nieuwe sanitaire units voorzien. Deze units zijn voorzien van een keukentje met gascomfort, een CV installatie, toilet en douche.

Zo dragen wij bij aan een optimaal comfort tijdens uw verblijf!