Bent u een zon-zee-strand-aanbidder, houdt u van een sportieve uitdaging, geniet u van onze bosrijke natuur? Of bent u juist op zoek naar privacy en rust?

Vanwege onze gunstige ligging is er voor ieder wat wils! Heerlijk genieten van de luxe en comfort van een huurchalet. Bovendien zijn speciaal voor uw gemak onze kampeerplaatsen voorzien van comfortabel privé-sanitair!

Camping Vol tot 20 Augustus. Vanaf 20 augustus nog Kampeerplaatsen met privé sanitair beschikbaar voor 1 tot max. 2 nachten.

Één kampeerplaats met privé sanitair beschikbaar voor 1 nacht van 20-21 Augustus en 23-24 Augustus en voor 2 nachten van 27-29 augustus.
Door evt. annuleringen is het altijd mogelijk dat er een plaatsje vrij komt. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Hieronder kunt u een reserveringsaanvraag indienen. We zullen deze dan zo spoedig mogelijk beoordelen en waar het inpasbaar is accepteren.

Reserveer nu

Kamperen

U kunt bij ons comfortabel kamperen, want uw plaats beschikt over privé sanitair (met keuken). Elke plaats biedt veel zon, comfort en privacy.

Meer informatie

Verhuur

U kunt op de Meypacht chalets en vakantiewoningen huren voor kleine en grote gezelschappen. Wij bieden u een heerlijk rustig verblijf.

Meer informatie

Uw eigen chalet

Bent u toe aan een eigen chalet? Wij bieden u mooie ruime staanplaatsen en een brede keuze in zeer goed uitgeruste en ruime stacaravans en chalets.

Meer informatie

“Geniet volop van de natuur en van het gegeven dat de schouwse kust één van de gebieden is met de meeste zonuren van Nederland.”

“Geniet volop van de natuur en van het gegeven dat de schouwse kust één van de gebieden is met de meeste zonuren van Nederland.”